Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Kristine Ruud-Pedersen

Jeg er gift, har 2 voksne barn og bor i Bærum. Tok min utdannelse innen svømmeopplæring gjennom Norges Livredingsselskap på Idrettshøyskolen i Oslo. Jeg er godkjent NLS instruktør selvberging & svømming og NLS instruktør baby & småbarn.

Høsten 1995 startet jeg Swimming Kids Svømmeskole på Emma Friskhus etter å ha undervist på Termoswim på Tanum fra januar 1994.  Jeg underviser alle kursene selv da jeg trives veldig godt med undervisningen av barn i alle aldre og kan følge deres utvikling av svømmeferdigeter. Det er også inspirerende å se hvordan foreldre og barn koser seg i vannet sammen og deler gleden med å lære å svømme.

Mine kurs er basert på lek i vann. Foreldre og barn skal ha det gøy sammen. Vi fletter inn svømmeteknikk i form av ulike aktiviteter i vannet.

Jeg deltar årlig på seminarer i inn- og utland for å oppdatere meg innen svømmeopplæring av barn.  

Hvert år tar jeg den årlige livredningsprøven gjennom Norges Livredningsselskap. Alle deltagere er forsikret gjennom If.

Jeg er medlem og godkjent instruktør av:

Norges Livredningsselskap,
United States Swim School Assosiation, USSSA

Sist oppdatert 15.05.2019 kl. 14:11

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Kristine Ruud-Pedersen, Swimming Kids